Увеличете доходите си от наем още през следващия месец с „АК СМАРТ ИНВЕСТ“ ЕООД !

Тази услуга се създаде като идея, поради еднаквите ни възгледи по отношениението ни към клиента, какво е да си добър домакин, как един дом да бъде уютен.

      От дългогодишния ни опит в сферата на управление на имоти сме усвоили всички важни стъпки за трайното им и успешно позициониране в резервационната платформа „AirBNB“. Експертният ни екип предлага индивидуален подход, гъвкавост и практични идеи. Инвестирали сме усилия да разработим максимално балансирани услуги и комплексно обслужване в управлението на имотиНие знаем как да опишем мястото ви по най-привлекателния начин за да впечатлим вашите гости и да ги накараме да се чустват като у дома си.

Ще се радваме да бъдете част от нашето желание да сме успешен и ефективен пример, за това, че сме станали модерна и гостоприемна дестинация.

Какво правим ?

  1. Подготовка на имота – Идваме на място, правим оглед и изготвяме списък с нещата, който трябва да се направят или осигурят допълнително, ако е неоходимо. Обясняваме подробно за платформата AirBNB и обсъждаме актуалната пазарна цена на нощувка, на база на район и ниво на обзавеждане.
  2. Професионални снимки – След като апартаментът ти е готов да посреща гости, правим снимки с помощта на професионален фотограф, като подхождаме с оригиналност и наблягаме на най-отличителните акценти.
  3. Профил и ценообразуване – Създаваме атрактивен профил на твоят имот в платформата AirBNB, като правим подробно описание, с цел привличане на максимален брой посетители. Следим и поддържаме профила ти, като обновяваме ежедневно цената спрямо степента на заетост и сезона.
  4. Комуникация с гостите – Поддържаме постоянен контакт с гостите преди и по време на престоя им, с цел пълна информираност. Посрещаме ги и им представяме имота, като ги запознаваме с твойте изиквания, които искаш да спазват в него.
  5. Настаняване и изпращане – Посрещаме всеки гост и го запознаваме с правилата за живеене в твоят дом. Наш приоритет е гостът да почуства, че е попаднал на правилното място, че е точно там, където е очаквал да бъде, дори и повече! В деня на напускане ги изпращаме и обсъждане техните впечатления и препоръки.
  6. Почистване и поддръжка – Почистването е много важен елемент за успеха на един апартамент. Затова ние сме отредили специално внимание и грижа то да бъде безупречно! Изградили сме бърза и ефективна система имотът да бъде почистен, да бъдат отстранени дребни проблеми по поддръжката, да се осигурят чисти спални комплекти, както и да се зареди с консумативи.

ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ОФЕРТИ „АК СМАРТ ИНВЕСТ“ ЕООД: 0889 86 86 04 / 0896 707 127

Коментари

коментара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Моля попълнете вашето име тук