Приятел на заподозряния за убийството в „Надежда“ на 23-годишна жена, а после и на 1-годишната й дъщеричка, проговори

Аверът на Викторио пожела анонимност, но призна, че момчето било много спокойно и възпитано, пише Блиц.

„Не е човек, който дава заявка, че би могъл да извърши убийство. Не е агресивен, в никакъв случай. Не съм го виждал в конфликт с някого“, признава още аверът на заподозрения.

Той разкрива, че Александров е родом от Долна Малина. „Не познавам приятелката му. А и честно казано той не качва снимки с нея в социалните мрежи“, заяви още приятелят на Викторио и добави: „Последно се видяхме преди месец или два. Беше много спокоен и щастлив. Изглеждаше страшно привързан към детето си.“

Снощи бе отрит трупа на 23-годишна жена в столичния квартал „Надежда“.Тя е издъхнала от две огнестрелни рани. Тялото бе открито от майка й, която установила, че детето на младата жена – момиченце на 1 година, липсва от апартамента.

По-късно снощи той и детето са открити на бензиностанция край Горни Богров. Мъжът гръмнал момиченцето, което е издъхнало няколко часа по-късно в „Пирогов“. Направил е и опит за самоубийство, но неуспешен. Заподозреният за двойното убийство е без опасност за живота, съобщиха от спешната болница.

 

Коментари

коментара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Моля попълнете вашето име тук