Порше“ разшири гамата си автомобили със средно разположен двигател с новите двуместни модели 718 „Бокстер“ GTS и 718 „Кайман“ GTS. Мощността на автомобилите вече е увеличена до 365 конски сили или с 35 к.с. повече от предшествениците, благодарение на редица подобрения по 2.5-литровия 4-цилиндров боксерен двигател с турбокомпресор.

Автомобилите могат да се поръчат с 6-степенна механична трансмисия или опционалната автоматична с двоен съединител. Автомобилите GTS са стандартно оборудвани с редица опции като пакета Sport Chrono, системата на „Порше“ за векторно разпределение на въртящия момент с механична блокировка на задния диференциал и системата за активно управление на окачването.

Максималният въртящ момент от 430 Нм, наличен между 1900 и 5000 об./мин. предоставя още по-добро ускорение и гъвкавост. В съчетание с автоматичната трансмисия и пакета Sport Chrono, моделите GTS ускоряват от нула до 100 км/ч за 4.1 секунди. Максималната скорост е 290 км/ч.

Собствениците на автомобилите от серията 718 могат да изтеглят приложението Porsche Track Precision, което позволява на водача автоматично да записва, извежда и анализира данни за шофирането на своя смартфон.

Цените на автомобилите в Германия с включен ДДС са 78 160 евро за 718 Boxster GTS и 76 137 евро за 718 Cayman GTS.

Коментари

коментара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Моля попълнете вашето име тук