Отправяме се на круиз, идвате ли с нас? Вижте пет от най-впечатляващите круизи на планетата:

Проучване на Амазонка

С прозорци от пода до тавана в каютата си, няма да пропуснете нищо, докато обикаляте Амазонка на круиз по река Делфин. Той е идеален за семейства, благодарение на 14-те големи апартамента за гости, четири от които могат да бъдат свързани помежду си, за да се настанят няколко семейства (децата след седемгодишна възраст са добре дошли на кораба.)

Три или четири нощни маршрута ви отвеждат дълбоко в националния резерват Pacaya Samiria – една от най-големите защитени наводнени гори в света. Опитни водачи ще ви покажат огромното биоразнообразие на района чрез екскурзии и дейности, които включват плуване с речни делфини, риболов на пирани, наблюдение на птици, преходи в тропическите гори, хранене на маймуни и др.

За наистина уникално приключение направете нощно сафари, за да се насладите на звуците на джунглата и да съзерцавате звездите.

Речно сафари в Африка

Плавайте по река Чобе в Ботсвана на сафарито AmaWaterways Zambezi Queen. Този кораб може да настани само 28 пътника и е проектиран специално за наблюдение на дивата природа.

Пътниците могат да видят лъвове, леопарди, зебри, хипопотами, слонове, жирафи. Седнете на балкона, отпивайки чаша вино и се насладете на африканското слънце. На борда на кораба има басейн, където можете да се отпуснете, докато се наслаждавате на гледката.

Романтика по река Дунав

Качете се на борда на Viking River Cruises с маршрут по река Дунав – от Пасау, Германия до Будапеща, Унгария. Ще имате спирки по долината Ваху, обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО, както и във Виена, Австрия.

Ще видите и по-малко известни централноевропейски градове, включително Кремс, Австрия и Братислава, Словакия. Корабът минава покрай лозя, села, манастири и замъци по време на осемдневното турне.

Екскурзиите включват минералните бани в Будапеща, посещение в абатството Готвайг в Кремс и концерт на Моцарт и Щраус във Виена.

Коментари

коментара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Моля попълнете вашето име тук