Жителите на столичния квартал Люлин заляха мрежата със сигнали за нередности, след като кметът Милко Младенов се похвали, че в общината следят социалните мрежи и реагират „незабавно“ на подадени сигнали

Това обаче явно не е така. Малко след като кмета си направи реклама в интернет, жителите на Люлин го заляха със сигнали за нередности . Много от тях коментират, че въпреки многократно подаваните сигнали абсолютно никой не реагира . Хората се обединяват около мнението, че с идващите избори явно Милко Младенов си прави евтина реклама.

Ето и част от коментарите:

  1. Метростанция Сливница Зелените площи и не само ! Кметът е призовал да бъдем будни граждани . Ето…
  2. Какви сигнали бре. Ти изобщо знаеш ли какво прави един кмет и за какво трябва да помага? Назначен си, слушкаш си, заплатата си тече и на теб ти е през оная работа. Ама пак за избори дойде време и хоп , показа се „Вижте ме аз ще помагам“ . Стой си в колибката, няма нужда от такива като вас!
  3. Дайте да го затрупаме със сигнали! Сега е момента! Всичко ще оправи! 😀
  4. Ееех тия пусти избори… Капаците сигурно откраднаха тези от оня квартал, на които им построи 3 читалища през миналия мандат!
  5. Евтин ПР… Като за преди избори.
  6. Кмета не си знае и процедурите. Цяла сграда тече покрива и вместо да ги задължи както по закон да се оправи, хоп некво актче. Процедура за спешен ремонт не я е чел таз глава…. боклуците са най-малкото, улиците са минно поле, парко места няма за живущите.
  7.  Южната част на тротоара на „Ц. Йоана до китайския мол и до Happy има пропаднали шахти, моля обърнете внимание.
  8.  За две шахти със счупени капаци по два три сигнала съм пускал и нищо. Кметът пише заповед до ЧЕЗ да ги оправят и вече почти година нищо… Айде за едната е половин година ама пак жалка работа. Докато не налагат глоби на собствениците на шахтите, за да си вършат работата Кметът само докладни ще си пише…
  9. Хората слабо ги интетесува кой глобява, те искат като подадат сигнал и някой да си върши работата. Инспектората глобява за неправилно паркирани,, но ако собствениците на шахтите се правят на ударени на заповредите на кмета незнам кой трябва да ги глоби. Но явно нещо не работи, защото аз не съм единствения дето една година чака някой да благоволи да си свърши работата
8. Ето нали кметът призова за активност – днес трети сигнал пуснах за една шахта – дано е три за щастие .. Да видим този път какво ще направят…

Управление

Снимка на Milko Radenov.
9. Мият се улиците 1 или два пъти в годината / главните /. И тук не става въпрос за големи инвестиции, става въпрос за елементарна хигиена. Ама измийте спирките пред общината., че ме беше гнус да стъпя там.

10. За ето тази шахта на тротоар на главен булевард, където всекидневно минават стотици хора и е въпрос на време някой да се потроши преди 3 месеца пусках сигнал – оттогава наблюдавах, че още поне 5 сигнала бяха пуснати, изтекоха, а сега има както се вижда още 4 пуснати от други хора и познайте какъв е резултатът – НИКАКЪВ! От активност не можем да се оплачем ама от реакция на отговорните органи можем и то с право !

Снимка на Milko Radenov.
11.  По локалното околовръстно посока Филиповци преди година откраднаха капаците на шахтите- подадох сигнал , от Общината ме препратиха към АПИ- и на тях писах – уж върнаха отгвор ще ги оправим – междувременно поне още 10-на сигнала видя да висят – и досега нищо не е оправено… има ли смисъл да продължавам…
12. Нищо не правят мишките и аз съм пускал казаха ако имали пари за следващия бюджет щели да включат ремонтите и до там. Трябва някой от дебеловратите връзкарчета да изтропа в тия дупки да си потроши колата, и ще ги оправят в миг. Те знаят само Бояна-Центъра, пускат си зелена вълна по бул. България и с-класите не усещат пътя.
13. Преди време мой познат определи квартала ни така – „Люлин започва там където свършват велоалеите и започват конските каруци и изпражненията от коне“-нямам думи….
14. Аз съм гласувал за този кмет и съм жестоко разочарован. Няма до повторя тази грешка.
15. Баси, къде още да подам сигнал? Тъпия мост към Филиповци от половин година няма осветление.
16.  Отново моста за Филиповци . Къде има спирки по средата на мост? И то 3 през 5 метра. Плюс каруците, катунери, кучета и др. И къде е тротоара до Филиповци? Да не споменаваме.,тоновете боклук разпиляни по пътя.
17. Ето един сигнал: в уличката, предшестващ Общината, се паркират коли, а е забранено.Уличката са та тясна и не може да се минава с кола.Колите се изчакват.Има знак “ Забранена паркирането “ , но си спират.КАТ да ги глобява , защото е много отвратително там.И това е под носа на кмета
18. ЗАГРАДИЛИ СА ОКОЛО ГРАДИНКАТА НА ПЪРВАТА СПИРКА НА ТРОЛЕЯ ШЕСТИЦАТА НЕ ГИ ЗНАМ КВИ ГОМНА И ТАМ ЩЕ ИЗТРОПАТ ,НЕ СТЕ НАКРАДОХТЕ БЕ КЪМЕЕТЕ
19. Кмете сега предизборно ли си се заинтересувал за гражданите в Люлин- къде беше 2мандата,поразходи ли се малко из квартала.Мисля че не само тези 2 шахти са за спешно оправяне,а дупките по улиците,а блоковете дето разрешите да построят директно на улицата и булеварди-последствията знаят всички шофьори,има и още но ще оставя за коментари!!!
20. Абе хора, за какво са тези на които плащаме заплатите, че ние да им сигнализираме? Да излезнат и да обходят района.. достатъчно народ са… Като му казваме и като пишем, дали пък има резултат? Аааа – само в случаите когато има някакъв особен интерес…
21.Не се отваря, но този филм вече сме го гледали – Президентски и местни избори октомври 2011 г. Сега пак предстоят повече от едни избори. „Късно е, либе, за китка.“ – за два мандата Люлин стана по-зле от гето.
Sofia-news.bg ви призовава да продъжавате да пускате сигнали в коментарите , а ние ще ги събираме и изпращаме на кмета всяка седмица ! Да се надяваме да има резултат !

Коментари

коментара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Моля попълнете вашето име тук